Relatietherapie Nieuwegein

Relatietherapie Nieuwegein - Relatietherapeut Els

Het verlangen je veilig en verbonden te voelen

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Nieuwegein?

Mijn naam is Els Deenen. Als gekwalificeerd therapeut en relatietherapeut ben ik aangesloten bij het NVPA en RBCZ. De relatietherapie is gebaseerd op de EFT-technieken zoals die zijn ontwikkeld door Sue Johnson (EFT staat voor Emotional Focused Therapy).

Centraal in deze vorm van therapie staan emoties, met name het verlangen je veilig en verbonden te voelen, het gevoel gezien en geaccepteerd te voelen. Een plotselinge gebeurtenis kan leiden tot de vraag om therapie.

Maar het kan ook zo zijn dat jullie relatieproblemen geleidelijk zijn ontstaan en dat het tegenwoordig moeilijk is om de liefde nog te voelen. Het echte contact wordt wellicht steeds minder en verloopt volgens een vast patroon. Een patroon wat wellicht ook tot ruzies of verwijdering leidt.


Relatietherapie

De resultaten van EFT

Met behulp van EFT is het mogelijk een andere kijk op dit patroon te krijgen zodat er weer meer acceptatie en liefde kan zijn tussen jullie. Als therapeut ben ik erg enthousiast over EFT, het is een methode die deuren opent waar ik ze voorheen niet voor mogelijk hield.

Uit onderzoek blijkt dat dat meer dan zeventig procent van de paren ook na twee jaar nog steeds minder relatiestress ervaart. Zij zijn gelukkiger met hun relatie dan voor deze therapie en hebben minder last van depressies.

Wil je meer weten over EFT? Het boek ‘Hou me vast’ geeft een helder beeld van deze therapievorm.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.
Ik help jullie graag verder!

Els
Lid van Relatietherapeuten.net

Neem contact op


Therapie Nieuwegein - Therapeut Els
Therapeut Els
Als ervaren therapeut heb ik veel soorten klachten en problemen al eens behandeld.
Ik ben aangesloten bij:

nvpa-rbcz
therapie nieuwegein Therapie Nieuwegein
Ratelaar 39
3434 EW Nieuwegein
Top